Wie we zijn

Language:

English
Nederlands

GENEALOGEN

EN INTERNATIONAAL ERFRECHTELIJK ONDERZOEKERS

GEBUNDELDE KRACHTEN


In 2018 staken Klaas Zondervan en Jurgen Heeneman de hoofden bij elkaar en is Unclaimed Assets International LLP opgericht, waarbij beiden hun specialistische kennis inbrachten.


Jurgen Heeneman M.Sc. studeerde economie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en komt uit de aandelen- en effectenwereld; Klaas Zondervan REP RON is werkzaam als vereffenaar en executeur en is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA).


Aan Erfgenamenonderzoek.nl werd bovendien een recherchevergunning verleend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie (POB 1403). Samen verrichten zij internationaal erfgenamenonderzoek en houden ze zich onder meer bezig met het claimen van nimmer uitgekeerde nalatenschappen.

Jurgen Heeneman M.Sc. werd geboren in 1963 in Zoetermeer en is thans woonachtig te Naarden. Hij is tevens directeur van Unclaimed Funds Netherlands B.V. en van JH Consultancy B.V.

Klaas Zondervan REP RON werd geboren in Leeuwarden in 1981 en is thans woonachtig te Alphen aan den Rijn. Hij is tevens bestuurder van Luminis Executele & Vereffening en eigenaar van Erfgenamenonderzoek.nl

UNCLAIMED ASSETS INTERNATIONAL LLP

POSTBUS 506

2400 AM ALPHEN AAN DEN RIJN

ZUID-HOLLAND

NEDERLAND

 

E INFO@ASSETSUNCLAIMED.COM

T +31(0)85-0604243

© Auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.